Golego.rs na Facebook-u
Naslovna Specijalna ponuda

VIŠE O NOVIM POPUSTIMA POGLEDAJTE NA STRANI NOVOSTI !http://www.golego.rs/srl/novosti.htm

POPUST ZA MLADE BRAČNE PAROVE

GOLEGO STUDIO odobrava poseban popust na celokupan asortiman od 10% za sve mlade bračne parove, koji su zaključili brak u 2011. godini. Dovoljno je samo da ponesete sa vama Izvod iz knjige venčanih i odaberete sve za vašu prvu bračnu sobu. Bračni dušek po želji partnera može biti sa muškom i ženskom stranom.

POPUST ZA PORODIČNE KUPOVINE

GOLEGO STUDIO odobrava poseban popust za porodične kupovine na asortiman dušeka. Za svaki kupljeni bračni dušek + 1 klasični dušek ostvarujete popust od 5%. Za svaki kupljeni bračni dušek + 2 klasična dušeka ostvarujete popust od 10%.

EKSKLUZIVAN POPUST VLASNICIMA VIP CLUB KARTICE

GOLEGO STUDIO pruža mogućnost svojim kupcima da postanu vlasnici VIP CLUB KARTICE, i to GOLD i SILVER, i na taj način ostvare dodatni popust za svaku narednu kupovinu.
Svaki kupac koji ostvari jednokratnu kupovinu u iznosu od najmanje 300.000 dinara postaje vlasnik VIP GOLD KARTICE, čime stiče pravo dodatnog popusta za svaku narednu kupovinu od 10%.
Svaki kupac koji ostvari jednokratnu kupovinu u iznosu od najmanje 150.000 dinara postaje vlasnik VIP SILVER KARTICE, čime stiče pravo dodatnog popusta za svaku narednu kupovinu od 5%.
Pravo korišćenja VIP CLUB KARTICE odnosi se samo na nosioca kartice uz priloženu ličnu kartu.

Napomena: Popusti se ne sabiraju. Kartica važi godinu dana od momenta kupovine. 

nazad na vrh Štampaj Pošalji

Content