Golego.rs na Facebook-u

Novosti

petak, 13. april 2012. Aplikacija koja utiče na snove!

Naučnici su razvili aplikaciju za mobilne telefone za koju kažu da može da stvori savršene snove tako što će puštati određene zvukove koji utiču na podsvest. Nazvali su je "Dream On", a korisnik može da bira različitu sredinu u kojoj želi da spava: mirno seosko mesto, bučni grad ili čak svemir.

Detaljnije

petak, 23. decembar 2011. Srećni praznici!

Sve najlepše u Novoj 2012. i srećni Vam Božićni praznici!

Vaš GOLEGO

Našu čestitku pogledajte klikom na link: www.golego.rs/srecnanovagodina/cestitka.html

utorak, 29. novombar 2011. NOVO!!!

DUŠECI SA MEMORY PENOM VEĆ OD 15.700

GOLEGO je u svoj proizvodni program uveo i 3 nova modela dušeka u kombinaciji sa memory penom i to po fantastičnoj ceni! Sada možete kupiti singl dušek sa memory penom već od 15.700 dinara.

Detaljnije

sreda, 26. oktobar 2011. MESEC SAJAMSKOG POPUSTA!

Najviši nivo udobnosti i to uz 10% popusta tokom celog novembra!

Najnovije modele GOLEGO dušeka, izrađene u saradnji sa italijanskom firmom OVATTIFICIO FORTUNATO, dušeci povišene - carske visine, sada možete isprobati i kupiti uz 10% popusta, i to samo u novembru. Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu. Za Vas smo pripremili i dodatna iznenađenja. Posetite nas i uverite se!

sreda, 12. oktobar 2011. FANTASTIČNA PONUDA!

Samo za vas, samo u oktobru i novembru - snižene cene kreveta i do 70%!

Masiv krevete od pune parene bukovine, izuzetne čvrstine i atraktivnog dizajna sada možete kupiti po neverovatnim cenama. Dozvolite sebi da spavate carski! Sniženje traje dok traju zalihe.

nedelja, 02. oktobar 2011. SPECIJALAN POPUST U OKTOBRU - 10+10%

 

DOČEKAJTE JESEN SA NOTOM ITALIJANA!

Jesen je u Srbiji tradicionalno godišnje doba venčanja i romantike. A kada još upotpunite ceo doživljaj mediteranskim temperamentom i italijanskim dušecima, osećaj je nezaboravan.

Za godišnje doba romantike, pripremili smo za Vas odličnu ponudu u oktobru. Dušeke italijanskog proizvođača OVATTIFICIO FORTUNATO možete kupiti uz popust 10%.

Detaljnije

subota, 03. septembar 2011. Nastavljamo akciju i u septembru! Popusti do 40%!

Za studente - 10% popusta!

Zbog velikog interesovanja nastavljamo akciju -10% na dušeke i u septembru. Ukoliko se pak opredelite za krevet iz našeg asortimana, možete očekivati popust i do 40%.

Detaljnije

petak, 19. avgust 2011. Ne morate otići u Ameriku da biste doževeli američki san!

To sada možete i u GOLEGO studiju, u Sarajevskoj 54. Američki sistem spavanja podrazumeva „višespratne ili višestepene dušeke", tj. dušeke sa povišenom visinom. Dušeci najvišeg nivoa kvaliteta, izrađeni najsavremenijom tehnologijom i od najsavremenijh materijala. Pri tome, mogu se kombinovati dušeci sa žičanim jezgrom u džepićima i dušeci od raznih vrsta kvalitetnih pena novije generacije.

Detaljnije

petak, 12. avgust 2011. NAJBOLJI DUŠECI ZA NAJBOLJA POSTIGNUĆA!

Proverite zašto su među našim kupcima mnoga poznata imena iz sveta diplomatije, umetnosti, sporta, vrhunski menadžeri, doktori, stvaraoci!

Ako ste umorni, ako ste iscrpljeni, ako ste svaralac kome treba dobar san za nove ideje, nove poduhvate, ako ste vrhunski sportista i treba vam dobar san da biste obnovili snage i krenuli u nove pobede. Odaberite i odmorite se na najkvalitetnijim dušecima. Dođite i isprobajte!

Detaljnije

sreda, 03. avgust 2011. ODGOVOR NA NAJČEŠĆE POSTAVLJENO PITANJE!

DUŠECI OD PENE ILI SA OPRUGAMA?

IZBOR JE SAMO VAŠ! 

Najeminentniji stručnjak iz oblasti poliuretanskih pena, njihove upotrebe i razvoja, gospodin dr Ciril Kastelic, krajem 2010. objavio je analizu proizvodnje i potrošnje dušeka na tržištu Evrope, tj. u zemljama Evropske Unije, i to: Nemačkoj, Italiji, Francuskoj, Belgiji, Španiji, Holandiji i Austriji. Prema najnovijim saznanjima

Detaljnije

1 2 3

Content