Golego.rs na Facebook-u
Naslovna O Nama Naše vrednosti

NAŠE VREDNOSTI

 

G
GOLEGO je priremljen za Fanky business: gradimo inovativan tim za inovativan biznis dinamičan, nepredvidiv, pun obrta... Na putu ka poslovnoj izvrsnosti (BE) Funky faktor uspeha jesu ljudi, ljudi drugačiji od drugih. Nadprosečni, radoznali, spremni da uče i da se nikada ne predaju.

O
ODANOST, LOJALNOST I KORPORATIVNA ODGOVORNOST Naš posao volimo i radimo sa zadovoljstvom. Gradimo društveno odgovornu kompaniju koja je spremna da pomaže drugima. Pomagati drugima+pomagati drugima+pomagati drugima = pomagati sebi Jer u životu imaš samo ono što si dao.

L
LIDERSTVO Radimo sa najboljima, radimo za najbolje i privućićemo najbolje. Radimo tako da drugi požele da nas slede.

E
EFEKTIVNOST I EFIKASNOST Proizvodimo i zastupamo najbolje programe za spavanje na zadovoljstvo kupaca.

G
GARANCIJA, KVALITET I EKOLOGIJA Na JOGI-ju je do sada spavalo preko 100.000.000 zadovoljnih kupaca, što je garancija kvaliteta. Vraćali su nam se kupci, a ne roba. O ekologiji brinemo još od faze projektovanja proizvoda, pa preko izrade i korišćenja, sve do povlačenja iz upotrebe.


O
OPTIMIZAM I ENTUZIJAZAM Kupci prepoznaju i osećaju da li imamo žar u očima, a po urednosti, svežini prostora i boji glasa da li im se radujemo, da li smo im u fino uređenom i relaksacionom kutku omogućili da osete naše priču i isprobaju proizvode. Da li zračimo i privlačimo, da li smo im očarali sva čula. Budućnost je u rukama zaposlenih, jer im platu ne daje direktor već kupci.

 

nazad na vrh Štampaj Pošalji

Content