Golego.rs na Facebook-u
Naslovna Vodič za kupovinu Pitanja i odgovori

P.1. Imate li bračni dušek sa različitim polovinama?
O.1. Da, upravo smo ga razvili zahvaljujući pitanjima potrošača. Takav dušek je spas za mnoge supružnike koji imaju različite potrebe, a i ponovo je zbližio mnoge partnere koji su spavali u različitim krevetima.

P.2. Kako rešiti prelaz na bračnom krevetu u kome su stavljena dva ista/različita dušeka?
O.2. Ukoliko niste zadovoljni našom jedinstvenom ponudom sa dva dušeka u jednom (tvrđom i mekšom stranom), GOLEGO STUDIO Vam može ponuditi dva rešenja:
a) da se preko dušeka postavi naddušek
b) da se napravi „specijalan spoj" dva odvojena dušeka.

P.3. Kolika je garancija na dušek?
O.3. Mi bismo voleli da u interesu mušterija taj odgovor bude - doživotno. Ali moramo reći da su razne studije, ispitivanja i praćenja pokazala da je optimalan vek 5-7 godina za dušeke i 1 godina za jastuke.
Poliuretani i opružni materijali imaju svoj životni vek. Takođe, nije beznačajno ko su i kakvih su navika korisnici, da li pored spavanja dušek preko dana koriste za sedenje, dečije igranje itd., kako se i da li se dušeci pravilno održavaju, da li se prevrću na zimsku i letnju stranu itd.
I na kraju, evo još jednog podatka koji ide u prilog našoj tvrdnji: posle upotrebe od 5 godina, neki dušeci su dobili na masi čak 5 kg (grinje, prašina, znoj...).

P.4. Koji su dušeci bolji - sa „žicom" ili samo od sunđera?
O.4. To je individualna stvar i stvar ličnih afiniteta i odbojnosti. I jedni i drugi imaju prednosti i mana!

P.5. Dugo ležanje kod bolesnih i starih osoba izaziva „otvaranje" rana, tzv. dekubitis. Da li imate i šta preporučujete u tim slučajevima?
O.5. Za ovakve slučajeve preporučujemo naše dušeke od čistog lateksa ili od visko-elastične pene.

P.6. Imam problem sa kičmom, šta mi preporučujete?
O.6. U zavisnosti od vrste problema, najčešće za mlađe ljude preporučujemo naš dušek JANTAR, koji je slojevita kombinacija lateksa i lateksovanog kokosa. Ukoliko je problem da pri ustajanju osećate bol u leđima ili vratu, onda može biti problem u premekanom dušeku i neadekvatnom jastuku!

P.7. Koliko košta standardni dušek?
O.7. Mi imamo nekoliko desetina tipova dušeka. Ako tome dodamo i dimenzionu matricu, onda dođemo do vrlo visoke brojke različitih kombinacija dušeka i cena dušeka.

P.8. Koliko košta najjeftiniji, a koliko najskuplji dušek?
O.8. Dijapazon cena je jako veliki upravo zbog različitih materijala koji se koriste, tehnološkog nivoa i mnogo drugih faktora. No, dijapazon je od 100 eura od 5.000 eura.

P.9. Da li imate dušeke ala DORMEO?
O.9. Ovim putem želimo da se zahvalimo kompaniji DORMEO na marketingu koji su odradili. Tema spavanja široko se diskutuje. Ljudi su shvatili značaj zdravog spavanja.

P.10. Kako možemo da znamo da je ovo original JOGI pored tolikih kopija?
O.10.
a) Pozovite kompaniju MEBLO-JOGI.
b) Ako želite da dobijete ono što platite, u GOLEGO STUDIO svratite.

nazad na vrh Štampaj Pošalji

Content