Golego.rs na Facebook-u
Naslovna Vodič za kupovinu Ergo-Mistery sistem

DUŠEK PO VAŠOJ MERI

JEDINSTVENO NA NAŠEM TRŽIŠTU

Dobra potpora ili podržavanje anatomije kičme pri ležanju je osnovni uslov koji dušek treba da zadovolji, uz dobru udobnost i prozračnost dušeka. Dušeci koji se smatraju najvećim dosadašnjim otkrićem su dušeci koji omogućavaju tačkasto prilagođavanje telu tj. kičmi. Dušeci sa različitim zonama tvrdoće (5 ili 7) izrađeni su po uzoru na oblik čovečijeg tela. Tako su raspoređeni da su najmekši gde smo mi najteži i najtvrđi gde smo mi lakši ili nam treba jača potpora.

Segmenti su dodatno obrađeni tako da su kod SOFT elemenata najdublje izrađeni kanali, a kod HARD elemenata su najpliće izrađeni kanali. Kod NORMAL verzije je to između. Kockice su šah-mat raspoređene, što omogućava odličnu anatomsku potporu i jako dobro disanje dušeka, uključujući tu i disanje same HR pene koja ima otvorene ćelije. Površinska ugodnost je dodatno obezbeđena obostranim dodavanjem sloja od 4 cm Memory pene, Latex-a ili Super soft pene.

Raspored i tvrdoća segmenata se biraju na osnovu visine, težine i naravno zahteva i želja korisnika. Ako dva korisnika imaju istu visinu a različitu težinu, onda je raspored površinskog pritiska na dušek različit, pa se to uzima u obzir pri konfigurisanju (odabiru elementa) za dušek. Ono što je važno ovde naglasiti jeste da se najveća korist od zona dušeka dobija ako naš karlični deo nacentriramo na sredinu dušeka po dužini. Tako formirani dušek i takav položaj tela na njemu obezbeđuje kičmi najoptimalniju potporu-oslonac.

Specijalnim, za to konstruisanim uređajima, se pored visine i težine uzme "otisak" kičme tj. leđnog dela tela. Obavi se intervju sa korisnikom i na licu mesta isproba preporučena varijanta, slaganjem različitih modula ili se zakaže proba. Naravno, uvažavajući korisnikove želje za površinskom udobnošću, toplinom i tvrdoćom, obostrano se postavlja po 4 cm Memory pene, Latex-a ili Super soft pene. Takođe se može birati i navlaka dušeka koja daje osećaj na dodir, obezbeđuje antibakterijsku i antialergijsku zaštitu.

Dušek sastavljen od 7 zona-modula, specijalno urađenih na CNC mašinama ili izlivenih u kalupima, moduli su prilagođeni anatomiji tela-kičme. Obostrano je 4 cm memorijske pene ili najkvalitetnijeg Latex-a ili Super soft pene. I sve to je obloženo navlakam od najkvalitetnijih materijala sa visokim stepenom zaštite od alergije, grinja i bakterija.

Ovako formiran dušek od vrhunskih materijala, obrađenih na CNC mašinama ili izlivenih u kalupima, prilagođen anatomiji Vašeg tela, garantovano doprinosi ugodnom snu, iziskuje manje okretanja, omogućuje mišićima da se opuste jer je kičma rasterećena, a mišići i celo telo se odmaraju i obnavljaju jedino kada su opušteni, a imuni sistem jača.

nazad na vrh Štampaj Pošalji

Content