Golego.rs na Facebook-u
Naslovna Proizvodi Dušeci Dušek TORZO MAGIJA
Dušek TORZO MAGIJA
Dušek TORZO MAGIJA


Dušek TORZO MAGIJA
Dušek TORZO MAGIJA
Dušek TORZO MAGIJA

Dušek TORZO MAGIJA


Golego TORZO MAGIJA pored MISTERY-ja spada u najvišu klasu dušeka od pene. Ovde je iskorišćen efekat slojevitog jezgra pa imamo dva MASTER jezgra, jedno na drugom, što daje veći efekat iskorišćenja anatomije dušeka i prilagođavanja telu sa povećanom elastičnošću. Kod dušeka je izraženiji efekat površinske udobnosti, jer su jezgra obostrano obložena sa po 4-5 cm bio Memory pene, Latexa ili Super soft pene.

PREPORUKA/NAMENA:
Svima onima koji mogu sebi da priušte najviši kvalitet i luksuz. TORZO MAGIJA je dušek najviše klase i magične udobnosti. Služi kako za porodičnu upotrebu, tako i za hotele visoke kategorije. Posebno se preporučuje osobama koje već imaju probleme sa kičmom i koji žele da
im bude toplije i da su dublje "zagrljeni" dušekom.

ANATOMIJA / POTPORA KIČME:
dva MASTER anatomska 7-zonska jezgra iz serije MASTER specijalne konstrukcije i obrađena na CNC mašinama. Svaka kockica 8x7 cm predstavlja deo koji omogućava tačkasto prilagođavanje dušeka telu.

PROZRAČNOST / VENTILACIJA:
jezgra urađena od HR pene se odlikuju veoma visokom prozračnošću, jer HR pena ima otvorene ćelije koje dišu. Dodatno dobru prozračnost omogućuje i 3D prozračno platno po celom obimu bokova dušeka.

POVRŠINSKA UDOBNOST:
pored duplog jezgra MASTER koje ima uticaja na površinsku udobnost, jezgro je obostrano obloženo slojevima od 4-5 cm bio Memory pene, Latex-a ili Super soft pene, što obezbeđuje veoma visoku površinsku udobnost, kao kada plutate u barci na moru pred oluju.

NAVLAKA:
je urađena od visoko-kvalitetnih materijala koji su antialergijiski i antibakterijski. Navlaka se skida i pere na 30°C.

TVRDOĆA / PREPORUČENO OPTEREĆENJE:
SOFT do 60 kg, NORMAL do 100 kg, HARD do 150 kg i SUPER HARD preko 150 kg.

ODRŽAVANJE:
Dušek ima 4 ručke za okretanje, okretati ga 4x godišnje (2x po dužini i 2x po širini).
Dušek držati dalje od izvora toplote. Jednom godišnje po mogućnosti dušek izneti na Sunce i provetriti.

 

nazad na vrh Štampaj Pošalji

Content