Golego.rs na Facebook-u
Naslovna Proizvodi Dušeci Dušek SUPER STAR
Dušek SUPER STAR
Dušek SUPER STAR


Dušek SUPER STAR
Dušek SUPER STAR
Dušek SUPER STAR

Dušek SUPER STAR


Golego SUPER STAR spada u premium klasu dušeka od pene. Ovde je iskorišćen efekat slojevitog jezgra pa imamo MASTER i MAESTRO jezgro, jedno na drugom, što daje veći efekat iskorišćenja anatomije dušeka i prilagođavanja telu sa povećanom elastičnošću. Kod dušeka je izraženiji efekat površinske udobnosti, jer su jezgra obostrano obložena sa po 4 cm Memory pene ili Latexa.

PREPORUKA/NAMENA:
Svima onima koji mogu sebi da priušte najviši kvalitet i luksuz. SUPER STAR je dušek PREMIUM klase i magične udobnosti. Služi kako za porodičnu upotrebu, tako i za hotele visoke kategorije. Posebno se preporučuje osobama koje već imaju probleme sa kičmom i koji žele da im bude toplije i da su dublje "zagrljeni" dušekom.

ANATOMIJA / POTPORA KIČME:
dva jezgra MASTER i MAESTRO, anatomska 7-zonska jezgra, specijalne konstrukcije i obrađena na CNC mašinama. Svaka zona predstavlja deo koji omogućava tačkasto prilagođavanje dušeka telu.

PROZRAČNOST / VENTILACIJA:
jezgra urađena od HR pene se odlikuju veoma visokom prozračnošću, jer HR pena ima otvorene ćelije koje omogućavaju konstantnu cirkulaciju vazduha. Dodatno dobru prozračnost omogućuje i 3D prozračno platno po celom obimu bokova dušeka.

POVRŠINSKA UDOBNOST:
pored duplog jezgra koje ima uticaja na površinsku udobnost, jezgro je obostrano obloženo slojevima od 4 cm Memory pene ili Latex-a, što obezbeđuje veoma visoku površinsku udobnost, kao kada utonete u pesak na plaži i uživate u zvezdanoj noći.

NAVLAKA:
je urađena od visoko-kvalitetnih materijala koji su antialergijiski i antibakterijski. Navlaka se skida i pere na 30°C.

TVRDOĆA / PREPORUČENO OPTEREĆENJE:
SOFT do 60 kg, NORMAL do 100 kg, HARD do 150 kg i SUPER HARD preko 150 kg.

ODRŽAVANJE:
Dušek ima 4 ručke za okretanje, okretati ga 4 puta godišnje (2x po dužini i 2x po širini). Dušek držati dalje od izvora toplote. Jednom godišnje po mogućnosti dušek izneti na Sunce i provetriti.

 

   
   
   
   
   
   
   
   
   

nazad na vrh Štampaj Pošalji

Content