Golego.rs na Facebook-u
Naslovna Proizvodi Dušeci Dušek MISTERY
Dušek MISTERY
Dušek MISTERY


Dušek MISTERY
Dušek MISTERY
Dušek MISTERY

Dušek MISTERY


Golego MISTERY je ponos Golega i svrstan je u najvišu klasu dušeka od pene sa specijalno urađenim i zaštićenim 7-zonskim MISTERY 2 jezgrom. Visoka tačkasta prilagodljivost telu i ovde je ostvarena kockicama 8x8 cm. Zone su dodatno izražene različitim kvalitetima pene i dubinama reljefa kockica. Kao i sva jezgra od HR pene, MISTERY 2 jezgro se odlikuje visokom elastičnošću i prozračnošću. Kada ste na ovom dušeku imate osećaj lebdenja (ljuškanja) kao na klasju, milovani maestralom ili maestralno.

PREPORUKA/NAMENA:
Svima onima koji mogu sebi da priušte najviši kvalitet i luksuz. Mistery je dušek visoke klase i misteriozne udobnosti. Namenjen za porodičnu upotrebu i opremanje lux hotela i ustanova. Mystery je i instruktor muškarac. Posebno se preporučuje osobama koje imaju potrebu za
viskom anatomijom i udobnošću.

ANATOMIJA / POTPORA KIČME:
anatomsko 7-zonsko jezgro iz serije MISTERY 2 je specijalne konstrukcije i obrađeno je na CNC mašinama. Moduli za jezgra pored rezanja na CNC mašinama mogu biti izrađeni i livenjem u kalupima. Svaka kockica 8x8 cm predstavlja deo koji omogućuje tačkasto prilagođavanje dušeka telu. Dodatna anatomija jezgra MISTERY 2 je obezbeđena i različitim vrstama HR pene po modulima kao i različitom dubinom reljefa kockica.

PROZRAČNOST / VENTILACIJA:
jezgra urađena od HR pene se odlikuju veoma visokom prozračnošću, jer HR pena ima otvorene ćelije koje dišu. Dodatno dobru prozračnost omogućuje i 3D prozračno platno po celom obimu bokova dušeka.

POVRŠINSKA UDOBNOST:
pored jezgra MISTERY 2 koje ima uticaja na površinsku udobnost, jezgro je obostrano obloženo slojevima od 4 cm Memory pene, Latex-a ili Super soft pene, što obezbeđuje veoma visoku površinsku udobnost, uz osećaj ljuškanja kao na luksuznoj jahti.

NAVLAKA:
je urađena od visoko-kvalitetnih materijala koji su antialergijiski i antibakterijski. Navlaka se skida i
pere na 30°C.

TVRDOĆA / PREPORUČENO OPTEREĆENJE:
SOFT do 60 kg, NORMAL do 100 kg, HARD do 150 kg i SUPER HARD preko 150 kg.

ODRŽAVANJE:
Dušek ima 4 ručke za okretanje, okretati ga 4x godišnje (2x po dužini i 2x po širini). Dušek držati dalje od izvora toplote. Jednom godišnje po mogućnosti dušek izneti na Sunce i provetriti.

 

nazad na vrh Štampaj Pošalji

Content