Golego.rs na Facebook-u
Naslovna Proizvodi Dušeci Dušek MAESTRO
Dušek MAESTRO
Dušek MAESTRO


Dušek MAESTRO
Dušek MAESTRO
Dušek MAESTRO

Dušek MAESTRO


Dušek MAESTRO predstavlja veoma visoku klasu dušeka od pene sa 7-zonskim MAESTRO jezgrom povećane visine u odnosu na MASTER dušek. Jezgro je izrađeno od HR pene ili od reciklirane HR pene. Jezgra od HR pene imaju veoma visoku elastičnost koja obezbeđuje dobru potporu kičmi, a povećana visina jezgra obezbeđuje dodatnu udobnost. Površinska udobnost je obezbeđena slojevima od 4 cm Memory pene, Latex-a ili Super soft pene.

PREPORUKA / NAMENA:
Svima onima koji žele i mogu da obezbede visok ugođaj i zdravo spavanje. Maestro je dušek visoke klase i visoke udobnosti. "Maestro u krevetu" čuva mir u kući, a služi za porodičnu upotrebu, kao i za opremanje luksuznijih ustanova.

ANATOMIJA / POTPORA KIČME:
anatomsko 7-zonsko jezgro iz serije MAESTRO je specijalno obrađeno na CNC mašini i svaki segment 8x7 cm predstavlja nezavisni deo koji omogućuje tačkasto prilagođavanje dušeka telu.

PROZRAČNOST / VENTILACIJA:
jezgra urađena od HR pene se odlikuju veoma visokom prozračnošću, jer HR pena ima otvorene ćelije koje dišu. Dodatno dobru prozračnost omogućuje i 3D prozračno platno po celom obimu bokova dušeka.

POVRŠINSKA UDOBNOST:
jezgro povećane visine, obostrano obloženo slojevima od 4 cm Memory pene, Latex-a ili Super soft pene, što obezbeđuje veoma visoku površinsku udobnost, kao kad se reka uliva u okean.

NAVLAKA:
je urađena od visoko-kvalitetnih materijala koji su antialergijiski i antibakterijski. Navlaka se skida i pere na 30°C.

TVRDOĆA / PREPORUČENO OPTEREĆENJE:
SOFT do 60 kg, NORMAL do 100 kg, HARD do 150 kg i SUPER HARD preko 150 kg.

ODRŽAVANJE:
Dušek ima 4 ručke za okretanje, okretati ga 4x godišnje (2x po dužini i 2x po širini). Dušek držati dalje od izvora toplote. Jednom godišnje po mogućnosti dušek izneti na Sunce i provetriti.

 

nazad na vrh Štampaj Pošalji

Content