Golego.rs na Facebook-u
Naslovna Proizvodi Dušeci Dušek HONEYMOON
Dušek HONEYMOON
Dušek HONEYMOON


Dušek HONEYMOON
Dušek HONEYMOON
Dušek HONEYMOON

Dušek HONEYMOON


Pored dušeka MISTERY i TORZO MAGIJA, za dušek HONEYMOON možemo reći da je još savršeniji. HONEYMOON je urađen od dva penasta 7-zonska jezgra a između jezgara je sloj Mistral (soft) od 2 cm. Ovaj dušek omogućuje svojom strukturom tačkasto oslanjanje tela i pravilan položaj zahvaljujući kockicama 8x8 cm koje su u šah-mat rasporedu, a moduli po zonama su od HR pene različite tvrdoće i dodatno je različita dubina reljefa, tj. kockica, što omogućuje idealan položaj kičme. Sloj Mistrala između "dodaje" elastičnost i prozračnost dušeka. Kada koristite ovaj dušek imate osećaj blagog talasanja i beztežinskog stanja, tj. potpunog rasterećenja.

PREPORUKA/NAMENA:
Svima onima koji mogu sebi da priušte najviši kvalitet i luksuz. HONEYMOON je dušek najviše klase namenjen je, kako mu ime kaže, za najslađe trenutke. Posebno se preporučuje osobama koje već imaju probleme sa kičmom i koji žele da im bude toplije i da su dublje "zagrljeni" dušekom.

ANATOMIJA / POTPORA KIČME:
dva MISTERY 1 anatomska 7-zonska jezgra iz serije MISTERY specijalne konstrukcije i obrađena na CNC mašinama. Svaka kockica 8x8 cm predstavlja nezavisni deo koji omogućuje tačkasto prilagođavanje dušeka telu. Dodatna anatomija jezgra MISTERY omogućena je i različitim vrstama HR pene po segmentima/modulima kao i različitom dubinom reljefa kockica.

PROZRAČNOST / VENTILACIJA:
jezgra urađena od HR pene se odlikuju veoma visokom prozračnošću, jer HR pena ima otvorene ćelije koje dišu. Dodatno dobru prozračnost omogućuje i 3D prozračno platno po celom obimu bokova dušeka.

POVRŠINSKA UDOBNOST:
pored duplog jezgra MISTERY koje ima uticaja na površinsku udobnost, jezgro je obostrano obloženo slojevima od 4-5 cm bio Memory pene, Latex-a ili Super soft pene, što obezbeđuje veoma visoku površinsku udobnost, sa puno penušanja u mirnoj luci.

NAVLAKA:
je urađena od visoko-kvalitetnih materijala koji su antialergijiski i antibakterijski.
Navlaka se skida i pere na 30°C.

TVRDOĆA / PREPORUČENO OPTEREĆENJE:
SOFT do 60 kg, NORMAL do 100 kg, HARD do 150 kg i SUPER HARD preko 150 kg.

ODRŽAVANJE:
Dušek ima 4 ručke za okretanje, okretati ga 4x godišnje (2x po dužini i 2x po širini). Dušek držati dalje od izvora toplote. Jednom godišnje po mogućnosti dušek izneti na Sunce i provetriti.

 

   
   
   
   
   
   
   
   
   

nazad na vrh Štampaj Pošalji

Content