Golego.rs na Facebook-u
Naslovna Proizvodi Dušeci Dušek GRAND FUSION 2&2
Dušek GRAND FUSION 2&2
Dušek GRAND FUSION 2&2


Dušek GRAND FUSION 2&2
Dušek GRAND FUSION 2&2
Dušek GRAND FUSION 2&2

Dušek GRAND FUSION 2&2


Najbolja dugoročna investicija za sofisticirani mladi bračni par. Osobine su kao kod dušeka GRAND FUSION 1-4-2. Dakle najviša klasa sa izraženim stepenom udobnosti, zbog povećane visine. Ideja je potekla u Golegu, spajanjem i dobijanjem višeslojnog dušeka koji se uklapa u najnovije trendove izrade najkvalitetnijih dušeka.

PREPORUKA/NAMENA:
Ovaj dušek spada u red najviše klase dušeka urađen kao "partner dušek" - dve različite tvrdoće pod istom navlakom, što ga čini idealnim za partnere sa različitim potrebama za tvrdoćom. Ovaj dušek se može posmatrati i kao dugoročna investicija. Zamisao je da se lako može razdvojiti na jedan bračni i dva singla (prosečan broj dece u našoj zemlji). Kada deca odrastu i odu, ponovo se može pretvoriti u udoban dušek visoke klase.

ANATOMIJA / POTPORA KIČME:
je ostvarena 7-zonskim jezgrom, mekši su oni delovi gde smo mi najteži, a to su bokovi i ramena, tako da kičma zauzima prirodan položaj.

PROZRAČNOST / VENTILACIJA:
svi materijali od kojih je napravljen GRAND FUSION dušek su visoko prozračni (opruge, HR pena, Mistral, navlaka sa pojasom od 3D prozračnog platna).

POVRŠINSKA UDOBNOST:
je ostvarena slojem Soft Mistrala debljine 2 cm ispod koga je sloj HR pene 2 cm. Visoka elastičnost svih korišćenih materijala daje Vam osećaj kao kada se ljuškate na talasima maestrala.

NAVLAKA:
antibakterijska, antialergijska i druga zaštita je urađena od visoko kvalitetnih materijala gde je prirodnost i bakterijska zaštita obezbeđena nano tehnologijom, navlaka se skida i pere na 30°C.

TVRDOĆA / PREPORUČENO OPTEREĆENJE:
SOFT do 60 kg, NORMAL do 100 kg, HARD do 150 kg i SUPER HARD preko 150 kg.

ODRŽAVANJE:
postoje 4 ručke za okretanje dušeka. Dušek držati dalje od izvora toplote, okretati ga 4x godišnje (2x po dužini i 2x po širini). Jednom godišnje po mogućnosti dušek izneti na Sunce i provetriti.

 

nazad na vrh Štampaj Pošalji

Content