Golego.rs na Facebook-u
Naslovna Proizvodi Dušeci Dušek GRAND FUSION 1-4-2
Dušek GRAND FUSION 1-4-2
Dušek GRAND FUSION 1-4-2


Dušek GRAND FUSION 1-4-2
Dušek GRAND FUSION 1-4-2
Dušek GRAND FUSION 1-4-2

Dušek GRAND FUSION 1-4-2


Dušek GRAND FUSION 1-4-2 predstavlja najvišu klasu sa svim osobinama dušeka FORTUNA,
sa još izraženijim stepenom udobnosti zbog povećane visine. Ideja je potekla u Golegu spajanjem i dobijanjem višeslojnog dušeka koji prati najnovije trendove izrade najkvalitetnijih dušeka.

PREPORUKA / NAMENA:
Ovakav dušek namenjen je probirljivim osobama koje žive same a žele komfor i udobnost. Dušek se lako pretvara u bračni tzv. "partner" dušek (za veličine 80,90,100 cm), koji ima pod istom navlakom dve različite tvrdoće dušeka, što ga čini idealnim za partnere sa različitim potrebama za tvrdoćom dušeka.

ANATOMIJA / POTPORA KIČME:
je ostvarena 7-zonskim jezgrom, mekši su oni delovi gde smo mi najteži a to su bokovi i ramena, tako da kičma zauzima prirodan i pravilan položaj.

PROZRAČNOST / VENTILACIJA:
svi materijali od kojih je napravljen GRAND FUSION dušek su visoko prozračni (opruge, HR pena, Mistral, navlaka sa pojasom od 3D prozračnog platna), tako da je i sam dušek visoko prozračan.

POVRŠINSKA UDOBNOST:
je ostvarena slojem Soft Mistrala debljine 2 cm ispod koga je sloj HR pene 2 cm. Visoka elastičnost svih korišćenih materijala daje Vam osećaj kao kada uzburkani mehurići plivaju po vodi.

NAVLAKA:
antibakterijska, antialergijska i druga zaštita je urađena od visoko kvalitetnih materijala, gde je prirodnost i bakterijska zaštita obezbeđena nano tehnologijom, navlaka se skida i pere na 30°C.

TVRDOĆA / PREPORUČENO OPTEREĆENJE:
SOFT do 60 kg, NORMAL do 100 kg, HARD do 150 kg i SUPER HARD preko 150 kg.

ODRŽAVANJE:
postoje 4 ručke za okretanje dušeka. Dušek držati dalje od izvora toplote, okretati ga 4x godišnje (2x po dužini i 2x po širini). Jednom godišnje po mogućnosti dušek izneti na Sunce i provetriti.

 

nazad na vrh Štampaj Pošalji

Content