Golego.rs na Facebook-u
Naslovna Proizvodi Dušeci Dušek FORTUNA
Dušek FORTUNA
Dušek FORTUNA


Dušek FORTUNA
Dušek FORTUNA
Dušek FORTUNA

Dušek FORTUNA


Predstavlja dušek visoke klase, gde potporu čini 7-zonsko džepičasto jezgro zaliveno u PU penu zajedno sa HR penom i Mistralom, koje se tačkasto prilagođava anatomiji kičme. Površinska ugodnost i visoka prozračnost, tj. dobro disanje dušeka je ostvareno slojevima HR pene i Mistrala.

PREPORUKA / NAMENA:
Namenjen je za osobe koje žele visoki stepen ugodnosti , anatomičnosti i provetrenosti. Dušeci FORTUNA su pogodni osobama sa osetljivom kičmom, kao i osobama koje pretežno spavaju na boku.

ANATOMIJA / POTPORA KIČME:
je ostvarena 7-zonskim jezgrom, mekši su oni delovi gde smo mi najteži, a to su bokovi i ramena, tako da kičma zauzima prirodan položaj.

PROZRAČNOST / VENTILACIJA:
svi materijali od kojih je napravljen Fortuna dušek su visoko prozračni (opruge, HR pena, Mistral, navlaka sa pojasom od 3D prozračnog platna).

POVRŠINSKA UDOBNOST:
je ostvarena slojem Soft Mistrala debljine 2 cm ispod koga je sloj HR pene 2 cm. Visoka elastičnost svih korišćenih materijala daje Vam osećaj kao kada mehurići pene plivaju po površini
vode.

NAVLAKA:
antibakterijska, antialergijska i druga zaštita je urađena od visoko kvalitetnih materijala gde je prirodnost i bakterijska zaštita obezbeđena srebrnim nitima, navlaka se skida i pere na 30°C.

TVRDOĆA / PREPORUČENO OPTEREĆENJE:
SOFT do 60 kg, NORMAL do 100 kg, HARD do 150 kg i SUPER HARD preko 150 kg.

ODRŽAVANJE:
postoje 4 ručke za okretanje dušeka. Dušek držati dalje od izvora toplote, okretati ga 4x godišnje

(2x po dužini i 2x po širini). Jednom godišnje dušek po mogućnosti izneti na Sunce i provetriti.

 

 

 

nazad na vrh Štampaj Pošalji

Content