Golego.rs na Facebook-u
Naslovna Proizvodi Dušeci Dečiji dušek GO-G0
Dečiji dušek GO-G0
Dečiji dušek GO-G0


Dečiji dušek GO-G0
Dečiji dušek GO-G0
Dečiji dušek GO-G0

Dečiji dušek GO-G0


Dečiji dušek GO-GO predstavlja dušek urađen od kombinacije najsavremenijih materijala Mistrala i Latex-a. Latex koji je na površini dušeka, prirodan je materijal i prema tome najbolji za izradu dečijih dušeka. Izuzetno dobro se prilagođava telu, tako dai zadovoljava zahtev da se dečija kičma ispravlja i formira. Veliki broj ćelija omogućava odličnu cirkulaciju vazduha, čime omogućuje efekat hlađenja. Mistral je otporan na vodu i nije podloga gde se razvijaju grinje i bakterije, antialergijski je, tako da i ovim dodatim osobinama ispunjava sve stroge zahteve za primenu kod dečijih dušeka.

ANATOMIJA:
kod dečijih dušeka je zbog formiranja i ispravljanja kičme upravo umanjen zahtev za anatomijom i preporučuje se tvrđi dušek, što je ostvareno upotrebom Lateksa.

PROZRAČNOST / VENTILACIJA:
Mistral i Latex spadaju u visoko prozračne materijale tako da obezbeđuju dobru razmenu vazduha sa telom.

UDOBNOST:
zahtev za udobnošću ispunjen je slojem Mistrala i navlakom. I za decu predstavljaju pravo zadovoljstvo kao kada pljeskaju po vodi.

NAVLAKA:
je urađena od visoko kvalitenih materijala gde je zaštita od razvoja bakterija, grinja regulisana vlaknima bambusa i aloa vere. Navlaka se skida i pere na 30°C.

ODRŽAVANJE:
Dušek treba češće okretati i po dužini i širini, takođe ga treba prosunčati i provetriti barem na svaka 3 meseca.

 

   
   
   
   
   
   
   
   
   

nazad na vrh Štampaj Pošalji

Content