Golego.rs na Facebook-u

Novosti

subota, 30. jul 2011. SUPER POPUSTI U AVGUSTU!

Počela je velika letnja akcija. Kompletan asortiman, uključujući i mebloJOGI® program, jeftiniji 10%. Iskoristite super popust, na označene artikle nameštaja i dušeka popust do 40%.

Detaljnije

utorak, 28. jun 2011. LETO JE - PRAVO VREME ZA NOVI DUŠEK!

Vreme je da sebi pružite pravi odmor. Posetite naš studio i odaberite dušek koji će u potpunosti obnoviti i odmoriti Vaše telo.

Zašto i Vi ne biste spavali carski?

Detaljnije

petak, 01. april 2011. MESEC SAJAMSKOG POPUSTA!

Dočekajte proleće sa nama! 10% popusta tokom celog aprila

April je mesec buđenja. Probudite se odmorni! Iskoristite mesec sajamskog popusta i obradujte sebe novim dušekom iz širokog asortimana

Detaljnije

nedelja, 23. januar 2011. VELIKA AKCIJA NA PROGRAM KREVETA!

Februar - mesec velikog popusta na program kreveta!

GOLEGO je za Vas pripremio odličnu ponudu kreveta po neverovatno povoljnim cenama. Iskoristite jedinstvenu ponudu i masiv krevet od pune parene bukovine kupite sada i do 20% povoljnije. I to nije sve!

Detaljnije

utorak, 07. decembar 2010. NOVOGODIŠNJI I BOŽIĆNI POPUST!

Specijalan popust - jastuci i posteljine po fabričkoj ceni (15.12.2010. - 15.01.2011.)

Iskoristite jedinstvenu ponudu i ulepšajte svoju spavaću sobu novim dušekom iz programa MEBLO JOGI, Slovenija, i to sada na popustu od 15%.

Detaljnije

utorak, 26. oktobar 2010. MESEC SAJAMSKOG POPUSTA!

10% POPUSTA TOKOM CELOG NOVEMBRA

Iskoristite mesec sajamskog popusta i obradujte sebe novim dušekom iz širokog asortimana MEBLO-JOGI ili GOLEGO, masivnim krevetom izrađenim od pune parene bukovine, ili pak tapaciranim krevetom, jastukom, posteljinom, elastičnom krevetnom podlogom i to uz 10% popusta tokom novembra.

Detaljnije

ponedeljak, 25. oktobar 2010. DUŠEK PO VAŠOJ MERI!

Jedan isti tip dušeka ne može biti dobar za svakoga, pa smo došli na ideju da napravimo DUŠEK PO VAŠOJ MERI i patentirali tzv. „ERGO MISTERY SISTEM".
Kako funkcioniše „ERGO MISTERY SISTEM":
Najpre obavite intervju sa našim stručnim konsultantima, potom najsavremenijim sistemom merenja oblika kičme i raspodele pritiska tela na podlogu dolazimo do idealnog oblika i tvrdoće Vašeg dušeka. Potom, izborom sloja za površinsku udobnost i navlake dolazimo do Vašeg idealnog dušeka.

ponedeljak, 25. oktobar 2010. DUGOROČNA INVESTICIJA!

GOLEGO je nastojao da u doba ekonomske krize, razvije nove sisteme spavanja tako da budu dugoročna investicija. Tako smo proizveli dušeke vrhunskog kvaliteta:
- 2 u 1 (naš dušek GRAND FUSION 1-4-2)
- 3 u 1 (naš dušek GRAND FUSION 2&2)

Detaljnije

petak, 27. avgust 2010. REVOLUCIJA U KREVETU

Pored dušeka za manekenke i tinejdžerke, te prvog dušeka u Srbiji na bio-bazi, GOLEGO vam prvi u Beogradu nudi novi tip dušeka sa patentiranim materijalom pod imenom MISTRAL, koji ima revolucionarne osobine potrebne za san novog doba:

Detaljnije

sreda, 28. jul 2010. POPUST I DO 40%!

Veliku letnju akciju nastavljamo i u avgustu. Za pojedine modele kreveta odobravamo popust i od 40%.

Detaljnije

1 2 3

Content