Golego.rs na Facebook-u
Naslovna Proizvodi Kreveti Krevet GRACIA
Krevet GRACIA
Krevet GRACIA


Krevet GRACIA
Krevet GRACIA
Krevet GRACIA

Krevet GRACIA


Zaspite na kraljevskoj visini. Odaberite trendy boje, kreirajte svoj sopstveni dušek i ulepšajte svoj kutak za spavanje.
Visina kreveta omogućava da veoma lako ustajete i ležete u krevet i da spavate na visini najprijatnijeg spavajućeg okruženja, dok Vam krevetna podloga sa oprugama omogućava maksimalno prilagođavanje telu. Takođe, možete birati između klasičnog zaobljenog i modernog uzglavlja ravnih linija.
Za GRACIA krevet možete izabrati i dušek koji je po boji usklađen sa krevetom, što će svakako ulepšati Vašu spavaću sobu. Izdržljiva dekorativna tkanina je sastavljena od pamuka i poliestera, prošivena je sintetičkom vatom i tankim slojem poliuretanske pene. Kod bele, braon, sive i antracit boje površina za ležanje je prošivena vijugama, a kod zelene i ljubičaste - tačkasto. Petozonsko žičano jezgro u džepićima je od žice debljine 1,8 i 2,0 mm. Jezgro je dodatno učvršćeno čeličnim limom. Sloj lateksa je na strani položenoj na jezgro, učvršćen jutom. Lateks izuzetno tačkasto podupire kičmu, te ublažava pritisak na predeo ramena, bokova i kolena.

preuzmi JOGI dimenzije

nazad na vrh Štampaj Pošalji

Content